Blogi

 

Välillä tahtoo makeaa, kahvin kanssa ja muutenkin. Sokerihammas mokoma kolottelee..

Ihanaa päästä taas leipomaan! Tauosta tulikin vähän luultua pidempi, mutta nyt taas..no ei ihan sorvin ääressä, vaan..työntouhussa kuitenkin. :)

Joulun jälkeen se alkoi; tahtoo tehdä itse seitania. Käsi kesti taas vaivaamista jonkin verran. Ostin jo nyt kaupasta välillä leivänpäällistä, ulkomailta tuotua 35,- kilohintaan..

Tietokone teki näköjään viime viikolla temput ja heitti ulos kesken kirjoittamisen. Samaan aikaan käsi taisi olla siinä samassa juonessa ja alkoi vihoitella, siksi ollut blogissa hiljaista. Nyt pakollinen tauko leipomisessa, mutta laitan tähän erään vanhan kuvan hempeästä kakusta. Kakussa oli vaalea kakkupohja ja täytteenä hilloa ja kermavaahtoa....

Mäntsälässä teimme mm. kahta suolaista piirakkapohjaa, makeaa piirakkaa, salaatteja useampia, majoneesia. Sekä piirakoille täytteitä..

Viikonloppuna taas useassa kodissa syödään kakkua. Meillä oli monta juhlaa viikollakin, kun ensin nuorimmaiseni täytti 25 vuotta. Itseään ei tunne edes vanhaksi, mutta kummasti ne omat lapset vaan kasvaa ja vanhenee..