Kurssien ruuat pääosin gluteenittomia

Vegaanisia vinkkejä 1. kurssi :

Tutustataan vegaanisiin arkiruokiin ja raaka-aineisiin, mm. useampia ruokia tofusta ja soijasta. Tehdään myös mausteista hummusta, erilaisia kastikkeita, hernepihvejä.

Kesto 3 - 4 h. Hinta 35.- + raaka-aineet 10.-  (sis. alv )


Vegaanisia vinkkejä 2. kurssi:

 Valmistetaan  useampia ruokia eri viljoista, myös gluteenittomia ; mm. linsseistä, kvinoasta, tehdään myös tofu-pihvejä, siemenpestoa ja majoneesia.

Kesto 2 - 4 h. Hinta 35.- + raaka-aineet 10.- ( sis.alv )



Vegaanisia vinkkejä 3. kurssi :

Gluteenittomia piirakoita ja ruokaisia salaatteja. Kaksi eri ohjetta suolaiselle piirakalle ja siihen kasvistofu- täyte, makea piiraspohja ja täytevaihtoehtoja ja 3 eri ruokaisaa salaattia.

Kesto 2 - 4 h. Hinta 35.- + raaka-aineet 10.- (sis. alv )


Vegaanisia vinkkejä 4. kurssi :

Vegaanista juustoa, vegaani tofumajo, hampurilaispihvi, tattariletut, vegeletti ja -kokkeli. Tehdään Cappucchino -hyydykekakku.

Kesto 4 - 5 h. Hinta 45.- + raaka-aineet 10.- (sis.alv )