Soijapullat

17.10.2018

Tein soijapullia tummasta soijarouheesta.

Taikina kannattaa maustaa hyvin ja sekaan voi laittaa myös pieneksi kuutioitua ja paistettua sipuliakin.Olen käyttänyt liemenä kasvislientä.

Tälläkertaa lisäsin pari desiä korppujauhoja, jolloin koostumus oli hivenen pehmeämpi kuin ilman niitä. Usein olen lisännyt kypsää, keitettyä perunaa tilsattuna, jos on pitänyt tehdä gluteenitonta ruokaa.

Hyviä tulee jokatapauksessa. 

Voi tehdä isomman satsin ja paistaa pannulla pienessä öljyssä ensin pinnan ruskeaksi ja laittaa sitten uuniin n.150-160 astetta ja n.30 minuuttia,kunnes ovat sopivasti paistuneet, mutta eivät vielä kuivuneet.

Nämähän säilyvät jääkaapissa hyvin seuraavaan päivään.

Pääsee  ruoan laitossa helpommalla seuraavana päivänä. Näitä voi silloin lämmittää uudelleen - tai syödä napsia kylmänä.

Käyvät hyvin myös leivän päällisinä.