Hei, olen Mari Tuomivaara,

ruoka-alan yrittäjä Helsingistä. Teen ruokaa ja suunnittelen aterioita myös erityisruokavalioita ja allergioita huomioon ottaen. Tietoa on kertynyt paljon entisestä ammatistani hoitajana. 

Olen kasvanut perheessä, jossa rakastettiin hyvää ruokaa, ja auttanut äitiä keittiössä jo ihan pienestä pitäen, lisäksi kouluttauduin leipuriksi vuonna 2014.

 Teen tilauksesta vegaanisia tuotteita ja aloittelen ruokakursseja sekä kokkausiltoja Helsingissäkin kotonani, kauppakeskus Redin ja metroaseman lähellä Kalasatamassa.

Kursseilla kokataan monia erilaisia ruokia ja käytetään hyviä raaka-aineita. Ruoka-ohjeet pyrin koostamaan niin, että kurssista tulee monipuolinen ja mielenkiintoinen kaikille. Ohjeet ovat pääosin gluteenittomia tai muutettavissa sellaisiksi.

Tarvittaessa voin pitää täysin räätälöidyn kurssin, jos on vähintään 10 osallistujaa.

Aikatauluja ja hintoja löytyy  tulevat kurssit  ja kokkausillat  -välilehdeltä.

Kakkutilaukset ja  hintatiedustelut voi lähettää minulle ota yhteyttä -sivun kautta.

 Olen myös avoin uusille projekteille, jos etsit johonkin vegaaniseen ruokaan liittyvään yhteistyökumppania.

Yritykseni Sukha Ky syntyi halusta tarjota maukkaita ja terveellisiä vegaanisia herkkuja ja ruokia.